fbpx

Studio

Grote ramen op het zuiden die voor uniek licht zorgen. Een echt industriële locatie met nog heel veel authentieke elementen.

De Smederij in Epe is gebouwd in 1953 en is recent aangewezen als gemeentelijk monument. De grote hal was tot een paar jaar geleden nog in gebruik als smederij. Sporen van de werkzaamheden zijn nog overal in het pand te vinden.

De grote hal heeft begin 2021 een metamorfose ondergaan. Zo is het oude winkelgedeelte onder handen genomen en voorzien van alle moderne gemakken. Zonder afbreuk te doen aan de authentieke sfeer.

En dit is mijn werkruimte. Een ruimte waar ik dagelijks al mijn creativiteit de vrije loop kan laten.

Een studio met verschillende ruimtes en mogelijkheden

Fotostudio Smederij Epe

 

De Smederij bestaat uit verschillende ruimtes met elk hun eigen sfeer. In combinatie, maar ook apart heel goed te gebruiken voor onder andere fotoshoots, maar ook voor bijvoorbeeld het opnemen van videoclips, het geven van workshops en zelfs trouwceremonies vinden er af en toe plaats.

De grote hal

De grote hal is de oude werkplaats van de smid. De hal heeft grote ramen op het zuiden waardoor er prachtig licht binnenstroomt, zelf op bewolkte dagen. De hal is ca 9,5 bij 11,5 meter groot en voorzien van veel authentieke elementen. In de ruimte zijn diverse props aanwezig zoals een chesterfield bank, diverse stoelen, spiegels en kleden.

De grote hal is toegankelijk via grote schuifdeuren waardoor deze ook geschikt is voor producties en shoots met grotere props of voor productfotografie van grote items. 

Dus kom je nu met je familie, met je collega’s of met allerlei apparatuur. De Smederij kan het aan. 

Fotostudio Smederij Epe
Fotostudio Smederij Epe

De Zolder

De tweede ruimte in de studio is de zolder. Een prachtige ruwe diamant. De ruimte is ongeveer 5,5 bij 9,5 meter groot. De ruimte heeft diverse kleinere ramen en is dan ook wat donkerder dan de grote hal. Maar ook hier stroomt door de ramen uniek licht binnen. Daardoor leent de ruimte zich bij uitstek voor wat intiemere fotografie en voor flitsfotografie. 

Veel van mijn portretten worden hier gemaakt. 

De Keuken

Ben je langer op locatie dan is het fijn om even wat te kunnen eten of drinken. Koffie en thee is altijd aanwezig. 

De volledig uitgeruste keuken biedt de mogelijkheid etenswaren gekoeld te bewaren en is daarnaast te gebruiken voor fotoshoots. 

De keuken is voorzien van een wijnkoelkast, Boretti gasfornuis, grote koelkast, en natuurlijk een vaatwasser. Daardoor is de keuken zeer geschikt voor bijvoorbeeld food-photography. Menig chef zal er goed uit de voeten kunnen, 

Fotostudio Smederij Epe

Wil jij ook met mij aan de slag in deze prachtige ruimte?
Neem dan snel contact voor de mogelijkheden. 

Volg me op de socials

Meer weten en me dagelijks volgen? Check mijn instagramfeed en facebookpagina.

Contact